Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایا در چه مواردی کارایی دارد؟ محدودیت انتقال در پایا چقدر است؟ مزایای استفاده از سامانه پایا

به گزارش خبرنگار اقتصاد آنلاین، نظام بانکی هر روز ضوابط جدیدی را پیش روی مشتریان خود قرار می دهد تا علاوه بر اینکه تضمین امنیت انتقال وجه را برای آنها صورت دهد، بلکه شرایط را برای ردیابی بسیاری از حواله های بانکی که محلی برای جابجایی و نقل و انتقالات وجوه مردم است نیز فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس، در جدیدترین اقدامی که مشتریان نظام بانکی از متصدیان در قبال نقل و انتقال وجوه خود می بینند، پشت نویسی و پرفراژ پشت صفحه است که در واقع، یک متصدی بانکی متعهد می شود که با ارایه دستور پرداخت و انتقال وجه به بانک، مسئولیت صحت آن را می­پذیرد.

بررسی­ های میدانی خبرنگار اقتصاد آنلاین از شعب بانکی حکایت از آن دارد که بعد از نقل و انتقال هر وجهی در قالب دستور پرداخت الکترونیکی بین بانکی، متصدی علاوه بر اطلاعات و مشخصات حساب فرد انتقال دهنده و گیرنده وجه آن در قالب یک سند، باید حتما پشت صفحه را هم پرفراژ کند که در توضیح آن دلیل انتقال وجه حتما نوشته شده است.

از سوی دیگر، متصدی نظام بانکی در این فرم متعهد می شود: « بدینوسیله تائید می نمایم که با ارایه این دستور پرداخت به بانک، مسئولیت صحت مندرجات آن بر عهده اینجانب بوده و کلیه شرایط مندرج و ظهر دستور پرداخت و همچنین پرداخت کارمزد به بانک را می پذیرم»

تا پیش از این، بانک صرفا محل چاپ رسید ماشینی را ثبت می کرد و حالا با اضافه شدن این توضیحات به پشت صفحه فرم دستور پرداخت الکترونیکی بین بانکی، متصدی نظام بانکی اطلاعات را یکبار دیگر درج کرده و صحت آن و حتی کارمزدهای دریافتی از مشتری را هم ظهرنویسی کرده و تعهد پرداخت آن به بانک را هم صادر می کند.

در این میان مشتری هم با امضای این دستور پرداخت به بانک اجازه می دهد تا وجه مورد انتقال و کارمزدهای مربوطه را از حساب وی برداشت نماید؛ ضمن اینکه دستور پرداخت صادر شده پس از پذیرش آن توسط بانک قطعی و غیرقابل برگشت بوده و انجام آن جزو تعهدات بانک محسوب می شود.

همچنین استرداد وجه مورد انتقال نیز پس از پذیرش دستور پرداخت توسط بانک به هیچ وجه امکان پذیر نبوده و بانک متعهد است که در تاریخ درخواست شده توسط مشتری، وجه را در صورت تکافوی موجودی حساب مشتری به بانک ذی نفع ارسال نماید.

در عین حال، در صورتی که به هر دلیلی تاریخ موثر انتقال با یکی از ایام تعطیل مصادف شود، بانک انتقال را در اولین روز کاری بعد از تعطیل انجام خواهد داد و البته مسئولیت واریز وجه انتقال داده شده به حساب ذی نفع در تاریخ موثر انتقال بر عهده بانک مقصد است و لذا در این خصوص مسئولیتی متوجه بانک مبدا نخواهد داد.

در این میان البته مشتریان حقیقی برای پرداخت های بالای 200 میلیون تومان و مشتریان حقوقی برای پرداخت های بالای یک میلیارد تومان موظف به ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله قرارداد و یا علت انتقال وجه خواهند بود.

پایا در چه مواردی کارایی دارد؟

اگر مشتری تمایل دارد تا وجهی را به سرعت به یک سپرده در بانک دیگری انتقال دهد، از ساتنا استفاده  می کند.

ضمن اینکه اگر مشتری می خواهد تا وجهی را به یک سپرده در بانک دیگری انتقال دهد، اما نیازمند انجام این کار در تاریخ فعلی نیست باز هم می تواند از پایا استفاده کند.

محدودیت انتقال در پایا چقدر است؟

محدودیت انتقال پایا، حداقل یک ریال و حداکثر معادل ۹۹۹،۹۹۹،۹۹۹ریال به ازای هر انتقال است. انتقالات بیش از این مبلغ یا باید به صورت چند انتقال ذکر شده یا این که از سامانه تسویه ناخالص آنی (ساتنا) برای آن استفاده شود. جمع مبلغ انتقالات در یک دستور پرداخت محدودیت ندارد.

به دلیل اینکه امکان حذف و یا برگشت هیچ دستور پرداختی پس از صدور پیام و تسویه در سامانه پایا وجود ندارد، لذا به استفاده کنندگان از این سامانه اکیداً توصیه می‌شود در هنگام تکمیل فرم مربوطه، نهایت دقت را به عمل آورند تا مشکلی در خصوص واریز وجه به حساب ذینفع در بانک مقصد به وجود نیاید. بدیهی است در صورت ارائه اطلاعات غلط، هیچگونه مسئولیتی، متوجه بانک ارسال کننده دستور پرداخت یا واریز نخواهد بود.

مزایای استفاده از سامانه پایا

کاهش تعداد حساب‌ها: هر مشتری می‌تواند فقط از یک حساب در یک بانک برای تمامی دریافتی‌ها و پرداختی‌های خود استفاده نماید و دیگر نیازی به افتتاح حساب‌های متعدد در چند بانک نخواهد داشت.

کاهش مراجعات به شعب و کاهش تردد‌های درون‌شهری.

تسریع در انتقال وجوه بین بانک‌ها.

کاهش استفاده از اسکناس و ایران‌چک و چک‌های بین بانکی برای انتقال وجوه بین‌بانکی: استفاده از سامانه پایا به دلیل عدم نیاز به حمل و نقل چک، عدم نیاز به مراجعه به بانک گیرنده وجه و نبود خطر مفقود یا سرقت شدن چک، موجب افزایش ضریب امنیت نقل و انتقالات پولی و سرعت در حواله وجه به حساب‌های موجود در سایر بانک‌ها می‌شود.

به گزارش اقتصاد آنلاین، از طریق پایا می‌توان دستور پرداخت (انجام انتقال وجه) را به تاریخ روز یا روز‌های آتی صادر کرد. با سامانه‌ پایا، انتقال وجه از سپرده‌ی شما در بانک به حساب ها‌ی متمرکز سایر بانک‌ها حداکثر تا ۲۴ ساعت و به حساب‌های غیرمتمرکز دیگر بانک‌ها حداکثر تا ۴۸ ساعت انجام می‌شود؛ ضمن اینکه امکان ثبت انتقال وجه گروهی (چندین انتقال) ازطریق سامانه‌ پایا وجود دارد.

لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر شبکه بانکی اخبار بانک و بیمه اخبار مرتبط همه چیز درباره بیمه همگانی / چگونه می‌توان به دهک‌بندی بیمه همگانی اعتراض کرد؟ ۱۴۰۱/۵/۵ دریافت وام تا ۲۰۰میلیون تومان آسان می شود؟ ۱۴۰۱/۵/۵ چگونه از جعل و دستکاری چک در امان باشیم؟ ۱۴۰۱/۵/۴ فهرست وام به اشخاص مرتبط دو بانک دیگر منتشر شد ۱۴۰۱/۵/۴ تصمیم‌ جدید برای نرخ بهره بین بانکی ۱۴۰۱/۵/۴ هیچ سیاستی برای افزایش نرخ سود بین بانکی وجود ندارد و به سرعت تعدیل و منطقی می شود ۱۴۰۱/۵/۴ آخرین ویدیو ها سکانس حذف شده در جوکر؛ عروس شدن عباس جمشیدی فر + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۰۷ ۱۲:۲۴ لحظه ریزش سقف یک پاساژ به دلیل باراش باران + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۰۷ ۱۲:۱۴ نخل ها در سیل سیستان و بلوچستان غرق شدند! + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۰۷ ۱۲:۰۳ اعتراض جاماندگان یارانه نقدی به کجا رسید؟ ۱۴۰۱/۰۵/۰۷ ۱۲:۰۰ تصاویری جدید و نگران کننده از سیل عظیم صبح امروز در یزد + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۰۷ ۱۱:۳۱ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال خرید تتر خرید بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۱۲:۲۹ کارمندان بانک، مسئولیت صحت انتقال وجه را می ­پذیرند ۱۲:۰۰ اعتراض جاماندگان یارانه نقدی به کجا رسید؟ ۱۱:۵۳ جولان دلالان با ادامه تاخیر دولت در پرداخت مطالبات گندمکاران ۱۱:۵۰ کاهش قیمت چای خارجی در بازار داخلی ۱۱:۴۶ راه آهن تهران کربلا راه اندازی می شود ۱۱:۴۲ جریمه پیام رسان های واتس اپ و اسنپ در روسیه ۱۱:۲۱ زمان بازی استقلال و پرسپولیس در هفته اول مشخص شد ۱۱:۱۵ رویداد تجربه محور روابط عمومی؛ رویدادی بی سابقه در عرصه روابط عمومی استان اصفهان ۱۰:۳۶ عبور عجیب جیپ از دل رودخانه + فیلم ۱۰:۳۲ قیمت تخم مرغ به بیش از نرخ مصوب رسیده است ۱۰:۲۲ هوای تهران در مرز پاکی ۱۰:۱۱ روند رو به کاهش هپاتیت در ایران / علائم و افراد در معرض خطر این بیماری ۱۰:۰۶ چند توصیه برای پیشگیری از تب کریمه کنگو ۱۰:۰۰ خرید مسکن با سرمایه ۳ میلیارد تومان در شرق تهران ۰۹:۵۱ نمایی از شدت بارش باران، شب گذشته در جاده چالوس + فیلم ۰۹:۴۸ قیمت نفت در مدار صعودی ۰۹:۴۳ روزهای طلایی طلا فرا رسید ۰۹:۳۶ واشنگتن: به صراحت اعلام کردیم که آماده بازگشت به توافق هسته ای هستیم ۰۹:۲۸ تداوم بارش های موسمی در کشور/ هشدار بارش های سیل‌ آسا در ۲۶ استان ۰۹:۲۶ وام ٢٠٠ میلیونی مسکن روستایی از کی پرداخت می شود؟ ۰۹:۲۴ محور کرج چالوس بسته شد ۰۹:۱۶ روایتی تلخ از سیل ۶۸ سال قبل در امامزاده داوود (ع) ۰۹:۰۰ بازار معاملاتی OTC در کریپتو چیست و چگونه کار می کند؟ ۰۷:۳۰ رشد مجدد دندان در بزرگسالی ممکن است! ۰۷:۳۰ هزینه ۲ شب تور زمینی مشهد چقدر است؟ + جدول ۰۶:۵۵ سیر و عسل ۷ روزه در بدن شما معجزه می کند! + طرز تهیه ۰۳:۱۴ ۵ موردی که مردان هرگز نباید بابت آنها عذرخواهی کنند ۰۲:۲۳ بهترین درمان پرحرفی؛ چطور کمتر صحبت کنم؟ ۰۱:۳۶ ترس از رکود اقتصادی آمریکا افزایش یافت ۰۱:۲۲ بزرگ ترین خانه دنیا را بشناسید + امکانات رویایی ۰۰:۵۵ همه کارهایی که یک انبه می‌کند؛ از قتل پسر تا برآورده شدن آرزو! ۰۰:۵۱ فال ابجد روزانه امروز جمعه ۷ مرداد ماه ۱۴۰۱ ۰۰:۴۵ فال تاروت امروز / فال تاروت کبیر روزانه امروز جمعه ۷ مرداد ۱۴۰۱ ۰۰:۳۷ فال حافظ امروز جمعه ۷ مرداد / دل چو پرگار به هر سو دورانی می کرد ۰۰:۳۴ استقلال محبوب ترین تیم آسیا شد ۰۰:۳۲ گفت و گوی دو ساعته رییس جمهوری آمریکا و چین ۰۰:۳۱ فال روزانه شخصی ۷ مرداد ۰۰:۲۴ افزایش حقوق بازنشستگان چه شد؟ ۰۰:۲۱ نیویورک‌تایمز: ایران به یک بازیگر جهانی در صادرات پهپاد تبدیل شده است ۰۰:۱۹ قالیباف: فضای مجازی بی قانون زندگی مردم را به هم می‌زند ۰۰:۱۱ این برنامه ها را فورا از گوشی خود حذف کنید ۲۳:۵۵ آقا؛ در مورد خانمت اینطوری فکر کنی، زندگی رو باختی ۲۳:۵۳ اعلام محدودیت در محور کوهسار _ جاده امامزاده داوود(ع) ۲۳:۵۰ اقتصاد آمریکا در رکود؟ / رشد اقتصادی منفی در دومین فصل متوالی ۲۳:۴۲ پنجره پورتو به خاطر طارمی بسته شد! ۲۳:۳۷ دعوای فیزیکی دو سرمربی لیگ برتر فوتبال + جزییات ۲۳:۲۹ اگر چیزی وارد گوشمان شد چه کنیم؟ ۲۳:۱۳ هراز از آخر امشب مسدود می شود ۲۳:۱۲ فوت و فن آرایش ماندگار صورت در هوای گرم به سبک آرایشگرها ۲۲:۵۳ مردان کوتاه قد چطور لباس بپوشند بهتره؟ اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه تبلیغات ارز دیجیتال

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شبکه بانکی اخبار بانک و بیمه دستور پرداخت نقل و انتقال مسئولیت صحت سامانه پایا نظام بانکی انتقال وجه بین بانکی بین بانک ۱۴۰۱ ۵ ۴ بانک ها ۷ مرداد حساب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۲۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم وفناوری آنا، مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین مالی که با حضور وزیر اقتصاد برگزار شد، گفت: اتفاقی که در این چند سال به وجود آمده کنترل تورم و کاهش خلق پول توسط بانک‌ها است و هماهنگی بی‌نظیر سازمان‌های مختلف در جلوگیری از خلق پول است.

وی افزود: البته این نگرانی وجود دارد که کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها می تواند تاثیری منفی بر تامین مالی و رشد تولید داشته باشد که با استفاده از ابزار‌های نوینی مانند برات الکترونیکی می‌توان از روش‌های جدید تامین مالی بهره برد.

محرمیان گفت: اگر همکاری بین وزارت اقتصاد و بانک مرکزی نبود این‌پروژه به سرانجام نمی‌رسید و باید از همه دست‌اندرکاران این ابزار مالی تشکر کرد.

زیرساخت‌های زنجیره تامین مالی برات الکترونیک فراهم می شود

اکرمی، خزانه دار کل کشور نیز در این نشست اظهارکرد: یکی از ابزار‌های مالی زنجیره تامین مالی برات الکترونیک است و خزانه‌داری کل کشور نیز به عنوان نهاد منتشر کننده این ابزار تلاش کرد تا زیرساخت‌های آن فراهم شود.

وی گفت: تفاوت اصلی این روش با روش‌های سنتی توجه به مدیریت ریسکی است که بانک عامل آن را متقبل می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • برنامه‌ریزی برای تامین تسهیلات بانکی ۱۲هزار واحد مسکن در ایلام
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵۱ درصد رسید + جدول